Suudi Arabistan Ripple

Suudi Arabistan Kripto Para Sistemine Geçiyor

Ödemelerda daha hızlı, şeffaf ve güvenilir işlemler arasından Suudi Arabistan kripto para sistemi Ripple ile anlaşmaya vardı. Kripto para sistemleri, günümüzde en ciddi şekilde fark yaratan imkanlardan birisi oldu. Geçmişten günümüze özellikle son yıllarda yatırım alanlarını da ciddi şekilde geliştirdiler. Şimdilerde ise ülkeler ile anlaşma yapmaya da devam ediyorlar.

Ripple, dünya genelinde yatırımcısına en çok kazandıran sistem olarak ön plana çıktı. Suudi Arabistan, artık dijital para sistemlerine geçiş yapıyor. Üstelik bu noktada Ripple sistemi ile anlaşmaları da kafada yine soru işareti yaratmadı değil. Bitcoin, belli ki Arabistan yetkililerinin gözünü korkutmuş.

Daha Şeffaf, Daha Hızlı Para İşlemleri için Ripple

Suudi Arabistan, konu ile alakalı olarak anlaşmayı resmi kaynaklarından duyurdu. Artık insanların dijital para sistemlerine geçtiğini gören ülke, bu anlamda somut adım attı. Bu somut adım sayesinde de Ripple şirketinden ödemeler almaya başlayacak. Hemen hemen bütün kurumlar, Ripple ile ödeme alma sonusunda somut adımlar attı.

Suudi Arabistan, Bitcoin konusunda dünya genelini ilk uyaran ülkelerden birisi olarak dikkat çekmişti. Nitekim Ripple sistemini tercih etmeleri aslında şaşırtıcı bir sürpriz değil. Yakın bir zaman dilimi içerisinde daha somut adımlar atacakları da aşikar.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours