Telefon Bankacılığı

Telefon Bankacılığı Nedir?

Günümüz bankalarının tamamı tarafından sunulmakta olan hizmetler arasındaki telefon bankacılığı hakkında bilgi edinelim istedik. Artık bankacılık sektörü birçok farklı alana doğru yayılma eğilimi içerisinde. Özellikle belli başlı bankalar bu alanda sektörel olarak farklılıkları değerlendirme yoluna gidiyor.

Artık bankacılık işlemlerinizi bilgisayarlarınızdan, mobil uygulamalardan ve doğrudan aramak koşulu ile telefonlardan yapabiliyorsunuz. Yani bankacılık işlemleriniz her ne şekilde olursa olsun asla aksamıyor. Bu anlamda hemen sizlere alternatifleri sunacağız.

Telefon Bankacılığı Nedir?

Telefon bankacılığı, tüm bankacılık işlemleriniz için bankanızın müşteri hizmetlerinizi arayarak işlem yaptırdığınız bir bankacılık türüdür.

Ancak öncelikle söylememiz gerekiyor ki işlem masrafları çok daha yüksektir. Mobil uygulamadan ya da internetten havale ücreti 1,00 TL ise telefon bankacılığında bu ücret 2,50 TL olur. Yani telefon ile çok daha yüksek meblağlar ile masraf ödersiniz. Dolayısı ile internet siteleri ve mobil uygulamalar varken çok fazla ön planda tutulmaması gereken bir hizmet sınıfı.

Ancak internetinizin olmadığı noktalarda sizler için bir hayat kurtarıcı olabilir. Her ne olursa olsun en ideal şekilde müşteri temsilcisi ile sorunları çözebilirsiniz.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours