instagram giris bilgilerini silme android ios ve pc 64d0d01f443b6

Instagram Giriş Bilgilerini Silme – Android, iOS ve PC

Instagram giriş bilgilerini silme ve Instagram girişte kullanıcı adı silme nasıl yapılır, bilgilendiriyoruz. Instagram giriş bilgilerini silme PC’den nasıl yapılır, inceleyelim.
Instagram giriş bilgilerini silme, Instagram uygulaması bilindiği üzere sosyal medya platformudur. Instagram uygulamasında fotoğraflar, reels videoları ve sevdiğiniz kişilerle iletişime geçebildiğiniz sosyal medya platformudur. Instagram uygulaması yıllardır kullanıcı sayısını arttırarak yoluna devam etmektedir. Kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.Instagram uygulamasında tek seferlik bir başka cihazdan giriş yapmış olabilirsiniz. Bu cihazdan çıkış yapsanız bile aynı cihazdan şifre istemeden direk olarak girilme imkanı vardır. Bu durum çoğu kişi için rahatsız edici bir durumdur. Bunun farkında olmadan yaptığınız bile olmuştur. Ama artık başka bir cihazdan hesabınıza giriş yaptığınız zaman giriş bilgilerinizi silerek bu durumu ortadan kaldırabilirsiniz. Nasıl mı? Hadi gelin bakalım.İlk olarak Instagram uygulamasını açınız.Alt kısımda yer alan profilinize tıklayınız.Sağ üst kısımda yer alan üst üste 3 yatay çizgi olan simgeye tıklayınız.Karşınıza çıkan ekrandan ayarlar seçeneğini seçiniz.Ayarlar seçeneğinin içerisinde yer alan girişler seçeneğinde yer alan iki seçenekten birini seçiniz.Giriş bilgisi eklemek istiyorsanız hesap ekle seçeneğine tıklayınız.Sizler hesap silmek için yani giriş bilgilerini kaldırmak için kullanıcı adınızın olduğu kısma tıklayarak çıkış yap seçeneğine tıklayınız.Karşınıza gelen ekranda giriş bilgilerinizi hatırlayıp hatırlamayacağı sorulmaktadır. Tık işaretini kaldırarak çıkış yapınız.Çıkış yaptınız ama hala hesap gözüküyor ve bilgiler kayıtlı ise bu sefer şu adımları takip ediniz;Hesap bilgilerini silmek istediğiniz hesaba giriş yapınız.Daha sonra ayarlar seçeneğini seçin.Karşınıza gelen ekrandan güvenlik seçeneğine giriş yapınız.Daha sonra kayıtlı giriş bilgileri yazan seçeneğe tıklayınız. Seçili olan kısmı kapatmanız yeterlidir.Bu kısmı kapattıktan sonra Instagram uygulamasından çıkış yaptığınızda hesap gözükmeyecektir.İşte bu kadar kolay. Hesap bilgilerinizin başka bir cihazda kalmaması için bu yöntemi kullanın. Aksi takdirde şifre kullanmadan Instagram hesabınıza girebilirler.Daha fazla ilgili içerik;Instagram Giriş Hareketleriİnstagram Giriş YapamıyorumInstagram Giriş bilgilerini Silme iphoneInstagram Giriş bilgilerini Silme iphone, Android ve iOS işletim sistemlerine uyumlu olan Instagram uygulamasına her telefondan giriş yapılabilmektedir. Instagram uygulaması giriş bilgilerini depolamaktadır. Tek sefer için arkadaşınızın telefonundan veya ailenizin telefonundan Instagram uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Ama giriş bilgilerinizi silmezsiniz ne kadar bu cihazdan çıkış yaparsanız yapın bu cihazı kullanan bir kişi şifre olmadan sizin hesabınıza kolayca girebilmektedir. Bu durumu ortadan kaldırmak için aşağıdaki yolları takip ediniz;İlk olarak Instagram uygulamasına giriniz. Daha sonra profilinizi açın. Profil sayfanızın sağ üst kısmında yer alan 3 yatay çizgiye tıklayınız. Açılan sayfadan ayarlar seçeneğine tıklayınız. Ayarlar kısmından girişler seçeneğine giriniz. Çıkmak istediğiniz hesabın üstüne tıklayarak çıkış yap seçeneğine tıklayınız. Karşınıza gelen ekranda giriş bilgilerinizi hatırlayıp hatırlamayacağı sorulmaktadır. Tık işaretini kaldırarak çıkış yapınız.Instagram Giriş Bilgilerini Silme PCInstagram giriş bilgilerini silme pc, dünya genelinde birçok insana hizmet veren Instagram uygulamasında giriş bilgileriniz kaydedilmektedir. Bu durum birçok insanı rahatsız etmektedir. Bu durumu ortadan kaldırmak aslında çok basittir. Nasıl yapacağınızı sizlere kolayca anlatacağız.İlk olarak bilgisayarından Instagram uygulamasını açınız. Daha sonra profilinize tıklayınız. 3 yatay çizgi olan simgeye tıklayınız. Ardından ayarlar seçeneğine tıklayınız. Ve alt kısımda çıkış yap seçeneğine tıklayınız. Karşınıza bilgileri hatırla gibi seçenek çıkacaktır. Buradan tık işaretini kaldırarak giriş bilgilerinizi silmiş olacaksınız.Bir diğer yöntem ise Hesap bilgilerini silmek istediğiniz hesaba bilgisayar yardımıyla giriş yapınız. Daha sonra ayarlar seçeneğini seçin. Karşınıza gelen ekrandan güvenlik seçeneğine giriş yapınız. Daha sonra kayıtlı giriş bilgileri yazan seçeneğe tıklayınız. Seçili olan kısmı kapatmanız yeterlidir. Bu kısmı kapattıktan sonra Instagram uygulamasından çıkış yaptığınızda hesap gözükmeyecektir.İşte bu kadar. Hesabınızın güvenliği için giriş bilgilerinizi silmeyi unutmayın.Instagram Giriş bilgilerini kaydetmeInstagram Giriş bilgilerini kaydetme, Instagram uygulamasında bazı durumlarda başka bir cihazdan girmek zorunda kalabiliriz. Böyle bir durumda Instagram uygulamasından çıkış yapsanız dahil giriş bilgileriniz hatırlanır. Giriş bilgiden kastımız şifreniz ve kullanıcı adınız kaydedilir. Giriş bilgileri kaydedildiği için bu cihazı kullanan bir kişi şifreye gerek duymadan sizin hesabınıza giriş yapabilmektedir. Bu durumu ortadan kaldırmak için yapacağınız yöntem oldukça basittir.Giriş yaptığınız cihazdan karşınıza bildirim gelmektedir. Giriş bilgilerini hatırla seçeneği çıkar. Bu seçenekten tık işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır. Böylelikle şifreniz kaydedilmez ve giriş bilgileriniz kullanılarak hesabınıza girilmez.Instagram Çıkış Yaptığım Hesap GözüküyorInstagram çıkış yaptığım hesap gözüküyor, Instagram uygulamasında başka bir cihazdan giriş yaptığınız da ne kadar çıkış yaparsanız yapın, hesap bilgileriniz depolandığı için gözükecektir. Hesap bilgilerinizi girerken Instagram uygulaması giriş bilgilerinizi kaydetmek için sizlere sorar. Bu kısımda kaydetmemesi için onaylamamanız gerekmektedir. Gözünüzden kaçmış ve onaylamış olabilirsiniz. Yapmanız gereken adımlar şu şekildedir;Hesap bilgilerini kaldırmak istediğiniz hesaba giriş yapınız.Daha sonra ayarlar seçeneğini seçin. Ayarlar seçeneğinde yer alan güvenlik seçeneğine giriş yapınız.Daha sonra kayıtlı giriş bilgileri yazan seçeneğe tıklayınız. Seçili olan kısmı kapatmanız gerekmektedir.Bu kısmı kapattıktan sonra Instagram uygulamasından çıkış yaptığınızda hesap gözükmeyecektir.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours