Şimdi yükleniyor

Facebook Hesap Dondurma 2023 – Facebook Hesap Silme Resimli Anlatım

Facebook Hesap Dondurma 2023 – Facebook Hesap Silme Resimli Anlatım

Facebook hesap dondurma 2023 yılı güncel bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Facebook hesap dondurma linki ve Facebook hesap silme işlemini birlikte inceleyelim.
Facebook hesabı nasıl dondurulur sorusuna geçmeden önce söylemeliyiz ki Facebook kullanıcılarına hesapları dondurma olanağı sunar, ancak bu, bir hesabı silmekle aynı şey değildir. Herhangi bir zamanda şifresi ile hesabına geri dönmek mümkündür ve kullanıcı arkadaş listelerinde bir isim olarak devam eder.Bu fırsatı Facebook hesabını dondurmak isteyenlere veriyor, ancak kullanıcıya belirli alan adlarını göstermeye devam ediyor. Örneğin, grup yöneticileri adınızı taşıyan gönderileri ve yorumları görmeye devam edebilir. Veya arkadaşlarınız, arkadaş listesinde adınızı görmeye devam edebilir. Ayrıca Facebook hesabı isteyenlerin Messenger hesabı da aktif kalacaktır.Facebook Hesap Silme Resimli AnlatımFacebook hesap silme resimli anlatım ile ilgili bilmeniz gerekenler hesabınızı devre dışı bırakırsanız, profilinizi kimse göremez, ancak arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir. Peki, bir Facebook hesabını nasıl dondurursunuz?Facebook’a giriş yapın.Ayarlar- Genel- Hesap sekmelerini yönetinAçılan “Hesabınızı dondurun” seçeneğine tıklayın ve işlemi Facebook şifrenizle onaylayın.Hesabınızı neden dondurmak istediğinizi seçin. Herhangi bir sebep yoksa, “Sadece bir süre, geri döneceğim.” seçeneğini kullanabilirsinizFacebook hesabınız, şifrenizle yeniden bağlanana kadar kapalı kalacaktır.Daha fazla ilgili içerik;Facebook Nasıl KapatılırFacebook Hesap ÇalmaFacebook Geçmişi Nasıl SilinirFacebook Hesap Dondurma LinkiFacebook hesap dondurma linki çok fazla aranmaktadır çünkü dünyanın en değerli şirketlerinden biri olan Facebook’un kullanıcı sayısı azalıyor. Instagram, Snapchat, Twitter ve YouTube gibi platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte Facebook’un itibarı azaldı. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için kullanıcı adınızla veya kayıtlı e-posta, telefon ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.Hesabınız otomatik olarak etkinleştirilir. Ancak hesabınızı kalıcı olarak silerseniz yeniden etkinleştirmezsiniz. Üst köşesindeki 3 çizgi simgesine dokunun Aşağı kaydırın ve Gizlilik ayarlarında öğesine dokunun. Açılan ekranda Ayarlar sekmesine dokunun. Ekranın sol köşesinde, Bilgileriniz altında Dondur ve Sil’e dokunun. Hesabını donduru seçin ve hesap için devama basın. Onaylamak için talimatları izleyin.Facebook Hesap Silme LinkiFacebook hesap silme linki ile ilgili bilmeniz gerekenler vardır bunlar: Hesabınızı yeniden etkinleştiremezsiniz. Profiliniz, fotoğraflarınız, gönderileriniz, videolarınız ve ekledikleriniz kalıcı olarak silinecektir. Eklediğiniz herhangi bir şeyi rapor edemezsiniz. Artık Facebook Messenger’ı kullanamazsınız. Facebook hesap silme linki adresidir.Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, hesabınızı silen arkadaşlarınıza yine de görünebilir. Üst köşedeki 3 çizgi simgesine dokunun Aşağı kaydırın ve Gizlilik ayarlarına dokunun. Açılan ekranda Ayarlar sekmesine dokunun. Ekranın sol köşesinde, Bilgileriniz altında Dondur ve Sile dokunun. Hesabı sili seçin ve Hesabı silmeye devam et kısmına basın. Onaylamak için talimatları izleyin.