bitcoin

2020 Yılında Bitcoin ve Coin Fiyatları Tahminleri

Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple gibi büyük kripto döviz kuru cumartesi itibari ile bir ila sekiz arasında azalmış durumda:

Kaynak: coinmarketcap.com

Daha önce olanı (2014-2015) yaşadığımı gördüğüm gibi karşı karşıya olduğum coin piyasası hakkında ne düşündüğümü size bildirmek isterim.

Kripto para birimleri, bir şeyin ilgiyi körüklediği, medya kapsamını genişlettiği, fiyatların yükseldiği ve herkes “para kazanıyor” olduğu üçgeni aşma eğiliminde. Bir kimse, bitcoin ve etereum fiyatındaki en büyük artışın ICO’nun hevesinden kaynaklandığını iddia edebilir. Fiyatlar mevduat çekilişlerle eşleştirilene ve “kazanç elde edene” kadar keskin bir yükseliş eğilimi gösterir. Ben bitcoin, bu önemli hedefteki bitkinin başına 3000 $ ‘a düştüğüne inanıyorum ve bunu söylemekten nefret ediyorum, ama tarih tekrar başlıyorsa, önümüzdeki yıllarda (2019 ve 2020) önümüzdeki yıllarda diğer kripto para birimleri de dahil olmak üzere bit fiyatının yüzde 70 ila yüzde 80’e düşebileceğini düşünüyorum. . Yutturmaca sona erdi gibi görünüyor. ICO dolandırıcılıkları ortaya çıkıyor ve düzenlemeyi talep eden ileriye dönük olumsuz medya kapsamı bekleyebilirsiniz.

Gizli para yatırımı yatırımcıları sabırsız durumdadır, bu nedenle fiyatın yükselmekte olduğunu ancak hala ayakta kaldıklarını görmedikçe sıkılıp endişelenmeye eğilimli olurlar. Bu, piyasada daha fazla panik yaratan ve daha sonra fiyatlar düşen bir keskinliğe yol açabilir.

Böyle bir senaryonun Altın Üyelerini hazırlamak istiyorum. Elbette yanlış olabilirim, bu durumda fiyat bitkisel başına 1 milyon ABD Doları (lol) artmaya devam edecek, ancak bağırsak hissimle bana önümüzdeki yıllarda en az 1000 $ başına düşen bitki sayımı yapacağımızı söylüyor Hatalıyım).

Bunun senin için anlamı nedir?

Kripto para birimlerinde kaybetmeyi ve hala mutlu olabileceğinizden daha fazla para tutmamalısınız. Her şeyi büyülü şifreleme ekonomisine yatırmayın. Sahip olduğum gibi Altın, Gümüş ve hatta şirket tahvil fonları gibi sıradan varlıklara daha fazla para yatırın.

Gelecek hafta, önümüzdeki yıllarda katil olacağına inandığım küçük bir yatırım sırrına girmene izin vereceğim. Ve X’in daha büyük bir parçasını alabilmek için X’ın daha fazla hissesini satın alacağım. Heyecanlandım.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours