2018 Favori Hisse Senetleri

2018 Favori Hisse Senetleri

0 Comments

Yatırımcılar için çok önemli başlıklardan birisi olarak dikkatleri çeken 2018 favori hisse senetleri hakkında araştırma sonuçlarımızı paylaşacağız. Türkiye genelinde hisse senedi yatırımcılarının rakamsal artışı her geçen gün ön plana çıkıyor. Tabi ki doğru hisselere yatırım yapmak, her zaman en önemli seçeneklerden bir diğeri olarak dikkat çekiyor.

Hisse senetleri anlamında geçmişten günümüze bazı şirketler daima kazandırmayı başarıyor. Dolayısı ile listemiz içerisinde bu şirketler hakkında hisse senedi fikirleri olacak. Yatırım sektörüne dair tüm merak ettiklerinizi yakın zamanda sizlere sunacağız. Sorularınızı yorum alanlarımızdan bizlere sorunsuz şekilde iletebilirsiniz.

2018 Yılının Kazandıran Hisse Senetleri

Tabi ki ülkemizde artık yatırımcı profili de çok ciddi anlamda değişti. Bu noktada insanlar, yatırım yapabilecekleri güvenilir şirket hisseleri konusunda da araştırmalar yapıyor. Bizlerde derlemelerimiz sonucunda bir liste hazırladık. Aşağıdaki şirketler, yatırım uzmanlarının önerileri dikkate alınarak sitemiz içerisinde sizlere usnulmuştur. Hemen şirket isimlerini sunma yoluna gidelim;

  1. SASA
  2. ASELSAN
  3. ANEL ELEKTRİK
  4. PETKİM
  5. EREĞLİ DEMİR ÇELİK
  6. TÜPRAŞ
  7. ÇELEBİ
  8. ÇEMTAŞ
  9. KARTONSAN

bu anlamda hisse senetleri listesi içerisinde ciddi anlamda popüler. Çelebi, zaten ülkemizde yıllardan beridir daima en çok kazandıran şirketlerin başında geliyor. Ancak ASELSAN, dünya genelinde hisse senedi değerleri açısından ciddi şekilde fark yaratıyor. Dolayısı ile bu hisse senetleri üzerine düşmek her zaman uzun vadede kazançlı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts

tekstil yatırım

0 Comments

ABONE OL News Tekstil yatırımlarıyla ilgileniyorsanız, en karlı ve güvenilir…